Din depozit până în garderobă: Modexpress pune moda în mișcare

ervaringsverhaal

De pe rafturi, ultimul răcnet în modă atrage oamenii în magazine. Însă și cumpărăturile prin internet au cunoscut o creștere semnificativă – în special în ultimul an. Toate aceste haine nu ajung singure la clienți și este destul de lucru în domeniul distribuției de îmbrăcăminte. Shari Vermeulen de la Modexpress explică modul în care se asigură că oamenii din Țările de Jos sunt bine îmbrăcați.  

ModexpressLa Modexpress este un permanent du-te-vino al hainelor. Din 1985, mulți experți în modă dedicați și entuziaști lucrează pentru furnizorul de servicii logistice din Brabantul de Est De-a lungul anilor, compania a crescut de la un mic distribuitor de îmbrăcăminte la un furnizor de servicii logistice, specializat în furnizarea de soluții pentru lanțul de aprovizionare pentru un număr mare de companii de modă naționale și internaționale. Prin Modexpress, produsele la modă ale unor branduri precum NA-KD, Scapino, Bamigo, SuitSupply și Cavallaro își croiesc drumul către e-commerce și retail.

Modexpress oferă acum lanțul de aprovizionare complet, din 6 locații. Anul acesta va fi adăugată o a 7-a locație în Helmond. „Acest lucru nu ar fi posibil fără angajații noștri entuziaști.”

Sezon de vârf: anotimpuri și reduceri

Modexpress are o mulțime de angajați. „Lucrăm cu 500 de colegi internaționali pentru a scoate la iveală ce e mai bun unul în celălalt.” Așa explică Shari succesul companiei. Distribuția de îmbrăcăminte trebuie să facă față unor momente de vârf când se schimbă sezonul de modă între anotimpuri și când se acordă reduceri. Compania este bine cunoscută în timpul Black Week: un fenomen care a fost preluat din America, ce aduce reduceri mari începând cu luna noiembrie. „În acele momente de vârf, avem nevoie de o mână de ajutor în plus, motiv pentru care lucrăm cu mai mult de 130 de lucrători temporari.” Compania nu îi găsește pe toți în regiune. Pentru a atrage angajați entuziaști și calificați, Modexpress lucrează cu diferiți agenți de muncă temporară, inclusiv AB Werkt. O colaborare care e foarte plăcută.

Consolidarea cooperării

Shari observă că o bună comunicare este esențială pentru a face față momentelor de vârf. „Comunicarea cu Dennis și Levent de la biroul AB Werkt din Hoogeloon este foarte eficientă. Relația noastră este caracterizată de contactele directe și de faptul că ei gândesc pentru noi și cunosc nevoile noastre și pe cele ale clienților noștri. Ei lucrează proactiv și reacționează rapid atunci când avem nevoie de oameni. Asta ne scutește de o mulțime de bătăi de cap. Ca urmare, ne putem concentra pe clienții noștri, așa cum o face AB Werkt pentru noi. Ceea ce consider că este o plusvaloare reală este că AB Werkt caută persoane cărora chiar le place să lucreze în sectorul distribuției de îmbrăcăminte.”

Simț pentru modă

Lucrând împreună scoatem la iveală ce e mai bun în celălalt. Potrivit Modexpress, aceasta este cheia succesului în realizarea lanțului de aprovizionare pentru marile mărci de modă și pentru cele mai mici, care au ambiția de a se extinde. „Există o atmosferă de lucru bună aici, cu oportunități de avansare pe poziții de super user sau lider de echipă. În cazul unei performanțe bune după 26 de săptămâni, există, de asemenea, o șansă de a fi preluat ca angajat fix și de a obține un contract cu Modexpress.”

Datorită succesului lor, Modexpress caută în mod constant personal nou pentru a consolida echipa. Locurile de muncă sunt fie cu normă întreagă, fie cu fracțiune de normă sau de weekend sau de vacanță. Și acest lucru nu pare că se va schimba în viitor. „Avem oportunități absolut excelente pentru oamenii cu simț pentru modă.”