Salariu

Dacă ai un loc de muncă prin AB Werkt, atunci totul este bine aranjat. Lucrăm în conformitate cu legile și reglementările olandeze. Îți plătim salariul săptămânal. În plus, construim un fond de rezervă pentru tine pe care l-ai putea folosi plătindu-ți următoarea vacanță sau costurile necesare în cazul unei probleme de sănătate.  Dacă lucrezi pentru noi timp de șase luni, vei fi înregistrat pentru cotizarea pensiei.

În Țările de Jos, un salariu minim este stabilit de guvern. Toți cei care lucrează în Olanda au în orice caz dreptul la salariul minim. Suma acestuia depinde de vârsta ta. Salariul minim este exprimat într-un salariu orar și un salariu lunar.

Suma salariului tău depinde de sectorul companiei la care vei lucra. Fiecare sector are propriul său contract colectiv de muncă.

Contractul colectiv de muncă este un contract  încheiat între angajatori și angajați dintr-o anumită industrie sau sector. Pentru plata salariului tău respectăm întotdeauna contractul colectiv de muncă al clientului. Dacă sectorul tău nu este acoperit de un contract colectiv de muncă, respectăm contractul colectiv de muncă ABU pentru lucrători temporari.

Salariul tău

Primești salariul în fiecare săptămână la o oră fixă. Transferăm suma în contul tău bancar. O serie de lucruri sunt deduse automat din salariu. Gândește-te la impozite și asigurări pentru șomaj și invaliditate.

Dacă lucrezi pentru o perioadă mai lungă de timp, contractul tău va trece prin diferite etape. Citiți mai multe despre asta aici.

Asigurare de sănătate

În Olanda este obligatoriu ca toată lumea să fie asigurată pentru cheltuielile medicale. Încheiem automat asigurări de sănătate atunci când începeți să lucrați pentru noi. Asta facem noi la Holland Zorg. Dacă vă îmbolnăviți și trebuie să mergeți la medic sau la spital, costurile vor fi rambursate.

Asigurarea de sănătate este dedusă automat din salariu.

Cazare

Dacă utilizezi cazarea noastră, vom percepe costuri pentru aceasta. Toate spațiile noastre de cazare respectă marca de calitate SNF. Această marcă de calitate a fost stabilită de guvern și asigură că faptul că aceasta  îndeplinește anumite cerințe cerute. Gândește-te la dimensiunea minimă a spațiului tău. de locuit, dar și chestiuni precum siguranța la incendiu sunt incluse în aceasta. De asemenea, deducem costurile de cazare direct din salariu. Tu nu trebuie să-ți faci griji pentru asta.

Transport

Asigurăm transport adecvat pentru ca tu să ajungi la locul de muncă. În funcție de distanța dintre cazare și serviciu, îți vom pune la dispoziție o mașină sau o bicicletă. Nu trebuie să plătești nimic pentru asta.

Dacă ești șofer și îți duci colegii la serviciu, vei primi o despăgubire pentru aceasta.