Cazare

La AB Werkt credem că este important să vă simțiți ca acasă în Olanda. De aceea, vă oferim cazare îngrijită, complet echipată, de calitate și în conformitate cu legile și reglementările în vigoare. În zona noastră de lucru, folosim o serie de spații de cazare mari și mici care îndeplinesc aceleași cerințe.

Dacă folosiți cazarea noastră, o vom plăti pentru aceasta. Toate unitățile noastre de cazare îndeplinesc cerințele mărcii de calitate SNF. Această marcă de calitate a fost stabilită de guvern și garantează că unitatea de cazare îndeplinește anumite cerințe. Aceasta include dimensiunea minimă a spațiului de locuit, dar și aspecte precum siguranța la incendiu. De asemenea, costurile de cazare sunt deduse direct din salariul dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceți griji în această privință.

 

Model de cazare

În videoclipul din dreapta puteți vedea o una dintre locațiile noastre de cazare din Egchel (Limburgul de Nord). Cu toate acestea, țineți cont de faptul că nu toate locațiile arată la fel.

 

 

Tipuri de cazare în AB Werkt

În dreapta puteți vedea la ce vă puteți aștepta atunci când vă mutați într-una dintre locațiile AB Werkt.

Certificare SNF

Toate locațiile noastre rezidențiale sunt certificate SNF. Este o marcă de calitate care garantează calitatea locuințelor pentru lucrătorii internaționali. În fiecare an verificăm dacă cazarea respectă toate legile și reglementările. Asa ca poți fi sigur că apartamentul in care vei locui este bine organizat.

Przeczytaj więcej o SNF tutaj