Coaching

Când veniți în Olanda, veți întâlni o limbă și o cultură diferită. Probabil că și modul de lucru este, de asemenea, diferit de cel cu care sunteți obișnuit. Considerăm că este important să fiți bine informat. Vă ajutăm cât mai mult posibil, astfel încât să vă simțiți rapid în largul dvs.

.

Recrutarea și selecția în țara dumneavoastră se face prin intermediul agențiilor de recrutare. Acestea vor avea o discuție introductivă cu dumneavoastră și vă vor spune ce se așteaptă de la dumneavoastră si i ce vă putem oferi noi. Puteți discuta cu ei orice nelămurire aveți despre locurile de muncă și procesul de angajare.

Dacă ați fost acceptat pentru postul de muncă, unul dintre angajații noștri din domeniul ospitalității vă va contacta înainte să călătoriți spre Olanda. Veți discuta apoi împreună despre planificarea călătoriei și veți primi contractul de muncă.

Acest mediator este persoana dumneavoastră de contact în Olanda. El sau ea vorbește limba dumneavoastră și vă ajută cu toate aspectele practice.

În plus, o echipă de supervizori este disponibilă pentru a vă ajuta. Organizăm seri de informare și există ore de consultanță regulate la care puteți merge cu întrebări. Dacă vă îmbolnăviți brusc, vă ajutăm cu supravegherea medicală și mergem cu dumneavoastră la medic sau la spital, dacă preferați acest lucru.