V-ați îmbolnăvit? Vă ajută Punctul de coordonare a absențelor de la AB Werkt

artikel

Aveți întrebări despre absența de la locul de muncă și prevenire? În acest caz puteți contacta Punctul de coordonare a absențelor de la AB Werkt (VCP). Acesta este conceput pentru a oferi cel mai bun sprijin posibil angajaților care trebuie să facă față bolii și absenței de la locul de muncă.

Marilyn Veldman și Anita van der Goot sunt fețele din spatele VCP. Ele sunt coordonatoare ale absențelor la AB Werkt. Marilyn și Anita au mulți ani de experiență în domeniul absenței, prevenirii și reintegrării. Prin urmare, ele reprezintă o verigă valoroasă în procesul de absență de la locul de muncă.

Când e recomandabil să apelați la VCP?

În cazul în care anunțați că veți lipsi de la locul de muncă, VCP va fi notificat imediat. Vă vor contacta Marilyn, Anita sau managerul de caz (de la Pantergroep sau Acture). Dacă aveți contact cu Marilyn sau Anita, acestea vă vor îndruma în prima săptămână de absență. Ele fac o evaluare a situației dumneavoastră și pot face programări adecvate de urmărire a evoluției bolii. În cazul în care absența durează mai mult de o săptămână, riscând să devină o absență pe termen lung, VCP transferă dosarul către serviciul de Sănătate și Securitate în Muncă cu care colaborează AB Werkt. În majoritatea cazurilor, acesta este Pantergroep. Dacă vă încadrați în Serviciul I, Acture va efectua supravegherea absenței de la locul de muncă din prima zi.

De ce a fost înființat Punctul de coordonare a absențelor?

AB Werkt vrea să coordoneze și să monitorizeze mai bine perioadele de absență. Prin intermediul VCP, vă putem îndruma pe dumneavoastră în calitate de angajat(ă) cât mai bine și cât mai personal posibil. Marilyn și Anita pot face rapid legătura cu persoanele și agențiile potrivite.

Cum puteți contacta Punctul de coordonare a absențelor?

Aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre VCP? Sau este vorba de o situație de absență? Marilyn și Anita pot fi contactate telefonic la 085 – 487 40 14 și prin e-mail la VCP@ab-werkt.nl.

Marilyn Veldman                                                                            Anita van der Goot

   

Căutați sfaturi pentru o viață sănătoasă și plină de vitalitate? Citiți blogul nostru aici!