Totul despre spațiul de cazarea în Țările de Jos

artikel

Vă orientați spre un loc de muncă în Țările de Jos Sunt multe lucruri de luat în calcul. Dacă veniți să lucrați la AB Werkt, considerăm că este foarte important să vă simțiți ca acasă. În acest scop, aveți nevoie în primul rând de un spațiu de cazare adecvat. Puteți să vă căutați singur(ă) cazare. Există și posibilitatea ca AB Werkt să se ocupe de acest lucru. Cum procedăm și la ce vă puteți aștepta? Vă vom explica în acest articol.

Unde veți locui

Agenția AB Werkt își desfășoară activitatea în sudul Țărilor de Jos. Ne asigurăm că locuiți cât mai aproape de locul de muncă. Dacă distanța nu vă permite să mergeți pe jos la serviciu, vom avea grijă să aveți la dispoziție un mijloc de transport.

Avem mai multe posibilități de cazare: în parcuri de vacanță în cabane, dar și apartamente sau case familiale. Unde veți locui depinde, printre altele, de locul de muncă. În imediata vecinătate veți găsi toate facilitățile de bază, cum ar fi un supermarket și un medic de familie.

Vedeți un exemplu de spații de cazare aici.

Cu cine veți împărți locuința

Vă împărțiți locuința cu alte persoane din Polonia, România, Spania și Portugalia, de exemplu. S-ar putea ca și colocatarii dumneavoastră să lucreze pentru aceeași întreprindere utilizatoare, dar nu este obligatoriu să fie astfel. Dacă veniți împreună cu partenerul (partenera) sau cu prietenii, veți fi cazați întotdeauna împreună (în funcție de mărimea grupului).

Spații complet utilate

Spațiile de cazare de la AB Werkt beneficiază de toate utilitățile. Acestea au dotări complete, inclusiv mobilier și, de exemplu, toate ustensilele de bucătărie necesare și mașină de spălat/uscător de rufe. În plus, există adesea un spațiu central unde puteți să vă relaxați sau să jucați cărți cu colocatarii dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de intimitate, vă puteți retrage oricând în camera dumneavoastră. Peste tot există o conexiune Wi Fi bună pentru a putea ține legătura cu cei de acasă. Fumatul nu este permis în interior. În fiecare locuință sunt instalate detectoare de fum și extinctoare. Este important pentru noi ca spațiile să fie curate și ordonate. Verificăm periodic acest lucru.

SNF

Toate spațiile noastre de cazare au certificat SNF. Această marcă de certificare garantează calitatea locuințelor pentru lucrătorii internaționali. Locuințele AB Werkt sunt verificate anual și respectă legile și reglementările, cum ar fi cele privind ocuparea, spațiul disponibil, lumina naturală, încălzirea, dotările sanitare, igiena, utilitățile și siguranța (în caz de incendiu). În acest fel, puteți avea certitudinea că spațiul în care veți locui este bine organizat, curat și sigur. Citiți mai multe despre certificarea SNF pe această pagină.

Costurile

Plătiți o sumă săptămânală fixă pentru spațiul de cazare obținut prin intermediul AB Werkt. Această sumă include și plata pentru gaz, apă și energie electrică. Costurile de cazare se rețin automat din salariul dumneavoastră săptămânal și sunt indicate clar pe fluturașul dvs. de salariu. Nu mai este necesar să faceți nimic altceva în această privință.